Referencer:

Hovedfagslærer på Elektronisk musik og lydkunst på Syddansk Musikkonservatorium, Mentor ved DJBFA, Elektronik i sammenspil og hovedfagslærer i laptop/elektronik på Det Jyske Musikonservatorium, Live Elektronik på ELM på Ålborg Konservatorium, har eget undervisningsforløb for hold i "din personlige lyd", afholdt workshops i "sammenspil på tværs" på talentlinjer og højskoler, musikalsk "instruktør" på borgerscenen på Århus Teater, tidligere undervist på Engelsholm Højskoles Elektroniske musiklinie.

Diplom-uddannet (2008) fra Århus Kons, 1 år på Master i Elektroniskmusik på DIEM.

Har fået mentor timer og supervision ved bla. Erik Algreen, Martin Hall, Jomi Massage

Undervisning, Vejledning, Mentor, Katalysator

Johannes Smed er en erfaren underviser, lydmager, guitarist, sangskriver, producer, komponist & eksperimentalist.

Har igennem de sidste 15 år arbejdet som producer, kunstnerisk sparringspartner, sangskriver, underviser og teaterkomponist.

 

Arbejder med alle genrer og udtryk, med fokus på personligt udtryk.

Laver workshops og kurser i at skabe og udvikle sin personlige lyd rundt omkring på landets musikuddannelser.

Og underviser bla på Det Jyske Musikkonservatorium i Live Elektronik og Personlig lyd/Arrangement.

 

Har desuden produceret for en lang række acts i Danmark inden for mange forskellige genrer bla Nanome (Elektronisk), Mallebrok (Folkemusik), Vibeke Falden (Elektronisk), MEEJAH (Indie pop)… Og lavet musik til forestillinger på Århus Teater, Ålborg Teater, Teater Grob mm.

 

Få individuel feedback på dine produktioner og sparring ift. om du kommer ud med det budskab du gerne vil, om din musik er personlig, og konkrete metoder til hvordan du kommer videre.